19 Μαΐου 2014

Weekend Makes!

Για σας fellow bloggers και καλή εβδομάδα!
Μετά από μια πολύ κουραστική βραδυά λόγω εκλογών έχω φοβερή υπερένταση και δεν με πιάνει με τίποτα ο ύπνος (μα γιατί δεν ψηφίζουμε ηλεκτρονικά? έτσι θα κάναμε οικονομία στο χαρτί, η καταμέτρηση θα γινόταν αυτόματα και το κράτος θα έκανε οικονομία σε αποδοχές). Σκέφτηκα λοιπόν να σας δείξω τι έφτιαξα το Σάββατο.
Θυμάστε το φόρεμα αυτής της ανάρτησης? Ε, λοιπόν έφτιαξα κάτι, απλά δεν είναι σκουλαρίκι. Προτίμησα να συνδυάσω ένα δαχτυλίδι σε πρασινάκι και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα!

Hello, fellow blogers!
Yesterday were the elections here in Greece and I haven't slept all night. Can't understand why they don't do something so we can vote electronically. Too much people envolved, too much damage to the environment and too much money spent.
Anyway. This is the ring I made for my new dress! It's from white metal and it's colored green!

Θέλει λίγο καθαρό οινόπνευμα για να φύγει το χρώμα από τη βάση και θα είναι έτοιμο!

Needs some cleaning and it will be totally ready!

photos by Christina P.
Enjoy your week!

10 σχόλια:

  1. Με γεια σου Χριστίνα μου! Πολύ όμορφα, φόρεμα και δαχτυλίδι! Καλοφόρετα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ειρήνη μου! Χάθηκα λίγο, αλλά θα επανορθώσω!!!! Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
    2. Σε όλους μας συμβαίνει... να έχουμε τόσα και ο χρόνος να μην μας φτάνει! Μην αισθάνεσαι ότι πρέπει να επανορθώσεις :)) Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  2. πανεμορφο! καλοφορετο να ειναι φιλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χεχε την περίμενα αυτήν την ανάρτηση πως και πως! Δεν πειράζει που δεν έκανες σκουλαρίκια μας κάνει και το υπέροχο δαχτυλίδι σου! Να τα φορέσεις και να λάμψεις! Φιλιά πολλά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και άσε που ο ένας γάμος που θα τα φόρεγα έγινε δύο. Δύο γάμοι σε δύο Σαββατοκύριακα! Ευτυχώς από άλλες οικογένειες. Μην μας σχολιάσουν κιόλας που φοράμε τα ίδια. Χα, χα!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο!Και πολύ ωραίο χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...