12 Ιανουαρίου 2015

Προϊόντα Ομορφιάς από την ORIFLAME: Μπρονζέ Πέρλες!


Θέλοντας να εμπλουτίσω λίγο το μπλογκάκι μου και στα πλαίσια των συνεργασιών που ξεκινάω για να γίνει πιο ενδιαφέρον, εγκαινιάζω σήμερα μια σειρά αναρτήσεων που έχουν να κάνουν με την ομορφιά αλλά και την παρουσίαση των προϊόντων της Oriflame. Αρθρογράφος μας η Άντρη για την οποία σας έχω μιλήσει σε προηγούμενες αναρτήσεις (συγκεκριμένα εδώ κι εδώ). Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρον το θέμα.... γιαυτό περιμένουμε με αγωνία τα σχόλιά σας!!! 

Γειά σας, είμαι η Άντρη. Αποφασίσαμε με την Χριστίνα να συνεργαστούμε και να σας προτείνουμε συμβουλές ομορφιάς by Oriflame και όχι μόνο.... Καλή μας αρχή λοιπόν!

Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω διαφορετικά από το να σας αναφέρω την πρώτη μου επαφή με την εταιρεία!
Πριν 3 χρόνια ακριβώς, μου έφεραν δώρο για την ονομαστική μου εορτή τις απίθανες - υπέροχες bronzers πέρλες της Oriflame  :-) 
Με ενθουσίασε τόσο πολύ η ποιότητα του προϊόντος, που ουσιαστικά αυτό ήταν η αφορμή να γραφτώ μέλος στην Oriflame, να ανοίξω δωρεάν έναν κωδικό που μου πρόσφερε μόνιμα τουλάχισοτν 23% έκπτωση σε όλα τα προιόντα και μετέπειτα να ασχοληθώ επαγγελματικά.



Οι πέρλες είναι ένα προϊόν διαχρονικό από τα πολύ πρώτα προϊόντα της Σουηδικής εταιρείας Oriflame, με συνεχείς ανανεώσεις τόσο στη συσκευασία όσο και στις αποχρώσεις.
Κατά καιρούς έχουν βγει και limited edition συσκευασίες είτε για λάμψη, είτε σε απίθανες αποχρώσεις επιρεασμένοι από την εποχή.
Σήμερα αιχμαλωτίζουμε τη λάμψη και το φως των εορταστικών ημερών σε μια χρωματική παλέτα με λαμπερό χρυσό, ροζ και δαμασκηνί που ολοκληρώνει το μακιγιάζ μας και χαρίζει υπέροχο χρώμα στα ζυγωματικά μας. 






Οι αγαπημένες Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold είναι το δημοφιλέστερο προϊόν μακιγιάζ της Oriflame.
Πάνω από 90% των νέων μελών της Σουηδικής εταιρείας τις επιλέγουν δώρο με την πρώτη παραγγελία ! ! !
Η τιμή του σήμερα κυριολεκτικά θα σας τρελανει  !!!!


Μέχρι και τις 18/01/2015 μόνο 7,70 (για τα μέλη)!!!! Απλά πατήστε στο παρακάτω λινκ!!!


Αν θέλετε να παρακολουθείτε νεότερες προσφορές της Oriflame μπορείτε να ακολουθήσετε την Άντρη στη σελίδα της L.A's FLAME στο fb!




ΥΓ. Μείνετε συντονισμένοι γιατί με την Άντρη ετοιμάζουμε ένα super dooper GIVEAWAY με όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία προϊόντα ORIFLAME !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...