29 Ιουνίου 2015

Last Week!

Να ευχηθώ καλή εβδομάδα και ότι καλύτερο γι' αυτή τη χώρα που δοκιμάζεται στο μεγαλύτερο βαθμό που έχει δοκιμαστεί μετά την μεταπολίτευση. Ας πράξουμε το καλύτερο για την κοινωνία μας και ας αφήσουμε τα μίση στην άκρη. Πρέπει να δούμε ξεκάθαρα ότι εμείς σαν λαός δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Οι από πάνω τρώγονται ποιος θα βγάλει τα περισσότερα. Η απόφαση του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ, του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ δεν είναι εύκολη. Μπείτε στη διαδικασία και μελετήστε τις προτάσεις ..... έχουν έναν τόνο κυριαρχίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ επί της οποιασδήποτε αρχής της χώρας. Κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε σαν λαός. Δημοκρατία δεν έχουμε? (διαβάστε το πολύ καλό άρθρο της Μαρίνας από το to e-periodiko mas σχετικά). Από την άλλη πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τις επιπτώσεις ενός ΟΧΙ. Αν και είναι ξεκάθαρο το ερώτημα και ξεκάθαρη η απάντηση μας βάζουν στο "τριπάκι" να σκεφτούμε ενδεχόμενη αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (μας εκβιάζουν με λίγα λόγια). Ειλικρινά σας μιλώ όσο κι αν θα ήθελα η χώρα μας να είναι ανεξάρτητη και να τους παίζει όλους αυτούς στα δάχτυλα, να έχει οικονομικές απαιτήσεις αντί για υποχρεώσεις και να βάζει τους δικούς της όρους, δεν είμαι σίγουρη ότι έχουμε ηγέτες με "αρχ!d!@". Θέλω να πω που είναι η παραγωγή που θα εξασφαλίσει έσοδα για κάτι τέτοιο? Πολλά είπα και δεν είμαι ειδικός. Ένας απλός προβληματισμένος πολίτης είμαι. 

Αφού έβγαλα από το σύστημά μου αυτές τις σκέψεις, έχω να σας δείξω μερικές εικόνες της προηγούμενης εβδομάδας. Όσοι με έχετε βρει στο instagram σίγουρα τις έχετε δει και ξέρετε περί τίνος πρόκειται. Για τους υπόλοιπους:  

Το εργαστήριό μου είναι επιτέλους έτοιμο, καθαρό και οργανωμένο για νέες δημιουργίες! 

Μια δυο παραγγελίες ετοιμάστηκαν για παράδοση!






Και τελευταίο και καλύτερο αποκτήσαμε νέο μέλος στην οικογένεια! Το όνομα αυτού Σπύρος (από το Πύρρος αλλά λέγε λέγε επικράτησε το πρώτο). Κάπου κάπου μ' αρέσει να τον φωνάζω και μινιόν, χι,χι!
    photos by Christina P.

Αυτά. Περιμένω να ακούσω και τους δικούς σας προβληματισμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...